Recept
« Terug naar recepten
Champignons in balsamico azijn en tijm
PT15M
Champignons in balsamico azijn en tijm
Een heerlijk champignons in balsamico azijn en tijm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anita Croes
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons in balsamico azijn en tijm te bereiden
Snijd het onderste deel van het steeltje, verder champignons heel laten
Snijd de olijven in plakjes.
Pel de knoflook en pers ze in de knoflookpers
Haal de tijmblaadjes van de takjes.
Kook de champignons ± 2 minuten in ruim water
Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en de olijven.
Meng de balsamico-azijn, de olijfolie, de tijmblaadjes en zout en peper in een kom door elkaar en schep dit door de champignons.
Zet de champignons ± 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.
Snijd de olijven in plakjes.
Pel de knoflook en pers ze in de knoflookpers
Haal de tijmblaadjes van de takjes.
Kook de champignons ± 2 minuten in ruim water
Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en de olijven.
Meng de balsamico-azijn, de olijfolie, de tijmblaadjes en zout en peper in een kom door elkaar en schep dit door de champignons.
Zet de champignons ± 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.
John zegt: