KookJij

Champignons in balsamico azijn en tijm

Een heerlijk champignons in balsamico azijn en tijm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: internet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignons in balsamico azijn en tijm te bereiden

Snijd het onderste deel van het steeltje, verder champignons heel laten
Snijd de olijven in plakjes.
Pel de knoflook en pers ze in de knoflookpers
Haal de tijmblaadjes van de takjes.
Kook de champignons ± 2 minuten in ruim water
Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en de olijven.
Meng de balsamico-azijn, de olijfolie, de tijmblaadjes en zout en peper in een kom door elkaar en schep dit door de champignons.
Zet de champignons ± 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

John

John zegt:
de kern uit de knoflook halen wordt hij niet bitter
jonny

jonny zegt:
Knoflook altijd snijden,niet persen want dan wordt ie bitter.
gerwin

gerwin zegt:
lekker
louis schippers

louis schippers zegt:
lijkt mij leker
Bertine

Bertine zegt:
nog een lekker recept:)