Nu ik ze weer eens wilde maken heb ik 4 de champignonholtes
gevuld met wat Boursin die ik over had. Op de foto 4 grotere champignons met Boursin en de kleinere zonder.
Recept
« Terug naar recepten
Champignons in een jasje
PT25M
Champignons in een jasje
Slechts 2 ingrediënten voor een verrassend lekker en eenvoudig hapje.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons in een jasje te bereiden
- Veeg de champignons met een keukenpapiertje schoon.
- Omwikkel de champignons met een dun plakje spek naar keuze( bacon, gerookt spek, of Zeeuws spek)
- Zet met een prikker vast.
- Leg ze op een ovenplaat , die met bakpapier is bedekt.
- De oven is voorverwarmd op 200 graden en de champignons mogen in 10-15 minuten mooi met een knapperig korstje bakken.