Recept
« Terug naar recepten
Champignonsoep met roomkaas
PT20M
Champignonsoep met roomkaas
Een heerlijk champignonsoep met roomkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kokenopdecamping
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignonsoep met roomkaas te bereiden
Pan met water opzetten, bouillonblokje erin doen. Ui pellen en snipperen en de champignons in plakjes snijden. De ui fruiten en bij de bouillon doen. Champignons even aanbakken en in de bouillon doen. Roomkaas bij de bouillon doen, doorroeren en op smaak brengen met peper en zout.
jennypiet zegt: