Recept
« Terug naar recepten
Champignonsoep
PT45M
Champignonsoep
Een heerlijk champignonsoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
S. Houben
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
7-8 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignonsoep te bereiden
Snijd de champignons.
Snijd de uien.
Kook 2 liter water.
Doe dan de champignons en uien erin en laat nog een kwartiertje koken zodat ze gaar worden.
Maak het op smaak met ca. 3 boullionblokjes en een maggiblokje ( kun je zelf aanpassen).
Maak wat maizena aan met koud water, bind hiermee de soep een beetje.
Snijd de uien.
Kook 2 liter water.
Doe dan de champignons en uien erin en laat nog een kwartiertje koken zodat ze gaar worden.
Maak het op smaak met ca. 3 boullionblokjes en een maggiblokje ( kun je zelf aanpassen).
Maak wat maizena aan met koud water, bind hiermee de soep een beetje.