Hoeveelheden is persoonlijk, daar ben ik gemakkelijk in.
De peterselie kan je ook vervangen door koriander. De basis voor mij is knoflook olie, soja, chilipepers(gedroogde of vers) en knoflookteentjes.
Recept
« Terug naar recepten
Champions marinade
PT10M
Champions marinade
Een heerlijk champions marinade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans van de Kandelaar
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Een beetje van mezelf en een beetje van...........anderen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champions marinade te bereiden
Snij de knoflook, verse pepers en peterselie.
Meng alles in een grote kom en laat de marinade rusten.
Af en toe proeven en zelf op smaak brengen.
Meng alles in een grote kom en laat de marinade rusten.
Af en toe proeven en zelf op smaak brengen.
Mijn kookverhaal (Hans van de Kandelaar)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hans123h zegt:
liz1 zegt: