Recept
« Terug naar recepten
Chateaubriand op z’n Thai, rijstvermicelli met rode paprikareepjes
PT35M
Chateaubriand op z’n Thai, rijstvermicelli met rode paprikareepjes
Een heerlijk chateaubriand op z’n thai, rijstvermicelli met rode paprikareepjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chateaubriand op z’n Thai, rijstvermicelli met rode paprikareepjes te bereiden
- Snipper de chilipepers fijn. Meng de gember met de chilipeper, de bieslook, de sojasaus, de vissaus, 2 el arachideolie en het sap van 1 limoen.
- Kook de rijstvermicelli in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af. Snij de paprika’s in flinterdunne reepjes en bak ze even in een wok met 2 el arachideolie. Giet de vermicelli, de rijstazijn en de zonnebloemolie in de wok en roerbak nog 5 min. Haal van het vuur.
- Breng de steaks op smaak met zout. Bak even in een pan met arachideolie. Serveer de steaks met de saus, de rijstvermicelli, de gesnipperde koriander, de gesnipperde munt en een limoenpartje.