Recept
« Terug naar recepten
Chermoula
PT40M
Chermoula
Een heerlijk chermoula recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Proeven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chermoula te bereiden
1. Vermeng alle ingrediënten voor de marinade. Leg er de vissen in. Laat, afgedekt, 2 uur marineren in de koelkast.
2. Haal de vissen uit de marinade. Dep ze droog. Leg ze in een lichtjes ingeoliede ovenschaal. Leg er de groenten bij, lepel er wat gezeefde marinade over.
3. Zet ongeveer 25 minuten in een warme oven van 180°C.
2. Haal de vissen uit de marinade. Dep ze droog. Leg ze in een lichtjes ingeoliede ovenschaal. Leg er de groenten bij, lepel er wat gezeefde marinade over.
3. Zet ongeveer 25 minuten in een warme oven van 180°C.
swinny zegt: