KookJij

Chermoula

Een heerlijk chermoula recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: Proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chermoula te bereiden

1. Vermeng alle ingrediënten voor de marinade. Leg er de vissen in. Laat, afgedekt, 2 uur marineren in de koelkast.
2. Haal de vissen uit de marinade. Dep ze droog. Leg ze in een lichtjes ingeoliede ovenschaal. Leg er de groenten bij, lepel er wat gezeefde marinade over.
3. Zet ongeveer 25 minuten in een warme oven van 180°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

swinny

swinny zegt:
Hoi Lize, Zou het ook met een andere vis kunnen? Leny