Recept
« Terug naar recepten
Chili con carne
PT45M
Chili con carne
Een heerlijk chili con carne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karel Gerritsen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen brouwsel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili con carne te bereiden
Snijd de uien en de paprika in stukjes.
Doe 1-2 eetlepels olijfolie in een grote pan (wok), rul het rundergehakt in de pan, doe de paprika en uien erbij, laat deze langzaam iets aan garen. Voeg de AH groenten toe en laat dit langzaam koken.
Doe de inhoud van de 2 Honig pakjes in 300 ml water, voeg daaraan de tomatenpuree toe en een theelepel sambal en roer het geheel goed door. Laat de bonen uitlekken. Voeg de saus toe in de pan. Laat het geheel langzaam pruttelen, voeg de uitgelekte bonen en de knoflook toe, verwarm het geheel langzaam al roerend.
Voeg de chilipoeder toe naar smaak.
Doe 1-2 eetlepels olijfolie in een grote pan (wok), rul het rundergehakt in de pan, doe de paprika en uien erbij, laat deze langzaam iets aan garen. Voeg de AH groenten toe en laat dit langzaam koken.
Doe de inhoud van de 2 Honig pakjes in 300 ml water, voeg daaraan de tomatenpuree toe en een theelepel sambal en roer het geheel goed door. Laat de bonen uitlekken. Voeg de saus toe in de pan. Laat het geheel langzaam pruttelen, voeg de uitgelekte bonen en de knoflook toe, verwarm het geheel langzaam al roerend.
Voeg de chilipoeder toe naar smaak.