Recept
« Terug naar recepten
Chili pita met maïs
PT45M
Chili pita met maïs
Een heerlijk chili pita met maïs recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili pita met maïs te bereiden
Hak de ui en look fijn. Bak de ui en look glazig.
Voeg het gehakt en de kruiden toe en laat 5 à 8 minuten meebakken.
Voeg de gepelde tomaten, uitgelekte bonen en maïs erbij. Laat 25 minuten doorkoken en roer nu en dan om. Breng op smaak met peper, zout en tabasco.
Rooster de pitabroodjes kort. Snijd in de lengte door maar niet volledig.
Leg fijngesneden ijsbergsla in de pitabroodjes met enkele eetlepels chili con carne. Serveer met zure room.
Voeg het gehakt en de kruiden toe en laat 5 à 8 minuten meebakken.
Voeg de gepelde tomaten, uitgelekte bonen en maïs erbij. Laat 25 minuten doorkoken en roer nu en dan om. Breng op smaak met peper, zout en tabasco.
Rooster de pitabroodjes kort. Snijd in de lengte door maar niet volledig.
Leg fijngesneden ijsbergsla in de pitabroodjes met enkele eetlepels chili con carne. Serveer met zure room.