Recept
« Terug naar recepten
Chinese kool met gember
PT20M
Chinese kool met gember
Een heerlijk chinese kool met gember recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese kool met gember te bereiden
Snij de paprika’s in stukjes en de Chinese kool in reepjes en roerbak ze in olie met de taugé, de uitgeperste knoflook en een snufje zout.
Schep de groenten af en toe om.
Maak ondertussen 2,5 dl bouillon van het bouillonblokje.
Voeg hier de azijn, gemberpoeder, gembersiroop en de fijngesnipperde
gemberbolletjes aan toe.
Wanneer alles goed door en door warm is, bind de saus met hét aardappelmeel.
Serveer de Chinese kool met de gembersaus en rijst of mihoen.
Schep de groenten af en toe om.
Maak ondertussen 2,5 dl bouillon van het bouillonblokje.
Voeg hier de azijn, gemberpoeder, gembersiroop en de fijngesnipperde
gemberbolletjes aan toe.
Wanneer alles goed door en door warm is, bind de saus met hét aardappelmeel.
Serveer de Chinese kool met de gembersaus en rijst of mihoen.