Recept
« Terug naar recepten
Chinese maaltijdsoep
PT25M
Chinese maaltijdsoep
Een heerlijk chinese maaltijdsoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
uit mijn map
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese maaltijdsoep te bereiden
ui snipperen
Meng in een kom de ketjap + de seroendeng met het gehakt.
pers de knoflook erboven uit
breng op smaak em z+p.
Vorm van het gehakt 16 balletjes.
Haal de boontjes af en halveer ze.
Kook ze in weinig kokend water in ca.5 min beetgaar.
Ondertussen de soep verwarmen in de pan.
Haal de spercieboontjes uit het water en voeg het bij de soep.
Kook de balletjes in het kookvocht van de boontjes 15 min
gaar.
Voeg ze toe aan de soep.
Serveren met kroepoek of omeletreepjes
Meng in een kom de ketjap + de seroendeng met het gehakt.
pers de knoflook erboven uit
breng op smaak em z+p.
Vorm van het gehakt 16 balletjes.
Haal de boontjes af en halveer ze.
Kook ze in weinig kokend water in ca.5 min beetgaar.
Ondertussen de soep verwarmen in de pan.
Haal de spercieboontjes uit het water en voeg het bij de soep.
Kook de balletjes in het kookvocht van de boontjes 15 min
gaar.
Voeg ze toe aan de soep.
Serveren met kroepoek of omeletreepjes
bametz zegt:
Ga het zeker maken en er van genieten;eens wat anders dan chin.tomatensoep,maar daar bedoel ik niets negatiefs mee,hoor!:p:p