KookJij

Chinese maaltijdsoep

Een heerlijk chinese maaltijdsoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: uit mijn map
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chinese maaltijdsoep te bereiden

ui snipperen
Meng in een kom de ketjap + de seroendeng met het gehakt.
pers de knoflook erboven uit
breng op smaak em z+p.
Vorm van het gehakt 16 balletjes.
Haal de boontjes af en halveer ze.
Kook ze in weinig kokend water in ca.5 min beetgaar.
Ondertussen de soep verwarmen in de pan.
Haal de spercieboontjes uit het water en voeg het bij de soep.
Kook de balletjes in het kookvocht van de boontjes 15 min
gaar.
Voeg ze toe aan de soep.
Serveren met kroepoek of omeletreepjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bametz

bametz zegt:
Lekker soepje voor weekend.
Ga het zeker maken en er van genieten;eens wat anders dan chin.tomatensoep,maar daar bedoel ik niets negatiefs mee,hoor!:p:p
beertje36

beertje36 zegt:
Dit lijkt me echt lekker, ga ik zeker maken :p:p:p
joop van rij

joop van rij zegt:
Heerlijk recept voor de rijstwijn gebruik ik een lepel sherry,daar heb ik meer van. grs
marijke

marijke zegt:
Lijkt mij een heerlijk maaltijdsoepie. Ga ik zeker proberen!!!!!!!

Gr. Marijke