Recept
« Terug naar recepten
Chinese mie met roerbakgroenten
PT20M
Chinese mie met roerbakgroenten
Een heerlijk chinese mie met roerbakgroenten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese mie met roerbakgroenten te bereiden
Bereid de mie volgens aanwijzing op de verpakking (meestal hoeft deze niet gekookt te worden, alleen enkele minuten in een pan met kokend water).
Bak intussen het gehakt rul, wel de bamimix in 100 cc heet water.
Als het vlees begint te bruinen voeg dan de wokgroenten toe en de gewelde mix.
Wok dit even, laat de groenten niet te gaar worden.
Voeg dan de mie toe en meng het geheel.
Voeg, met de pan van het vuur, de koriander toe, die je met je handen iets kleiner maakt.
Proef of er smaakmakers in moeten of geef deze er aan tafel bij.
Bak intussen het gehakt rul, wel de bamimix in 100 cc heet water.
Als het vlees begint te bruinen voeg dan de wokgroenten toe en de gewelde mix.
Wok dit even, laat de groenten niet te gaar worden.
Voeg dan de mie toe en meng het geheel.
Voeg, met de pan van het vuur, de koriander toe, die je met je handen iets kleiner maakt.
Proef of er smaakmakers in moeten of geef deze er aan tafel bij.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Lekker met een frisse salade van bijv. ijsbergsla met komkommer en tomaat, of een komkommer-in-'t- zuur salade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
liske zegt:
liske zegt:
Klaas zegt:
Top !