Recept
« Terug naar recepten
Chinese schnitseltjes
PT30M
Chinese schnitseltjes
Een heerlijk chinese schnitseltjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese schnitseltjes te bereiden
Haal de snitseltjes door de gekruide bloem.Verhit de boter in een koekepan en bak de snitseltjes 2 min.op middelhoog vuur in de hete boter.Keer de snitseltjes om,strooi ze opnieuw met peper en zout en laat ze nog 2 min.bakken.Neem ze uit de pan.Schep de bleekselderij,courgette en de sesamzaadjes in de koekepan door elkaar en laat het 3 min stoven.Blus af met de bouillon en breng het aan de kook.Roer er de pruimensaus door en laat het 2 min.doorwarmen.Roer het maïszetmeel aan met het koude water,roer het vlees door de saus en laat het 1 min.doorkoken.Warm het vlees op laag vuur 1 min.op in de saus en serveer meteen.
Lambert zegt: