KookJij

Chinese schnitseltjes

Een heerlijk chinese schnitseltjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chinese schnitseltjes te bereiden

Haal de snitseltjes door de gekruide bloem.Verhit de boter in een koekepan en bak de snitseltjes 2 min.op middelhoog vuur in de hete boter.Keer de snitseltjes om,strooi ze opnieuw met peper en zout en laat ze nog 2 min.bakken.Neem ze uit de pan.Schep de bleekselderij,courgette en de sesamzaadjes in de koekepan door elkaar en laat het 3 min stoven.Blus af met de bouillon en breng het aan de kook.Roer er de pruimensaus door en laat het 2 min.doorwarmen.Roer het maïszetmeel aan met het koude water,roer het vlees door de saus en laat het 1 min.doorkoken.Warm het vlees op laag vuur 1 min.op in de saus en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lambert

Lambert zegt:
Je kunt dit NIET invriezen omdat er groenten inzitten.Vlees kun je gebakken of rauw invriezzen.Gerechten met een groenten erdoor niet(wordt snotterig).
Janita

Janita zegt:
kan je dit ook invriezen?