Recept
« Terug naar recepten
Chinese Tomatensoep met Kip, Taugé en stukjes Omelet
PT20M
Chinese Tomatensoep met Kip, Taugé en stukjes Omelet
Heerlijke Chinese tomatensoep die je eenvoudig en snel naar je eigen smaak kunt maken.
Recept van:
Gerrie Peters
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chinese Tomatensoep met Kip, Taugé en stukjes Omelet te bereiden
Giet, alleen het Bouillon in de pan en snij daarna eerst de stukjes kip extra fijn.
Het pakje gezeefde tomaten toevoegen met 1 á 2 kopjes water om de soep op de gewenste dikte te brengen.
Vervolgens alles toevoegen op de taugé na, die je nog wat fijner kunt snijden indien gewenst.
De omelet stukjes maak je met 2 eieren, scheutje melk, zout, peper wat maggi en bieslook, kloppen en bakken en in stukjes verdelen.
De soep langzaam laten komen tot het kookpunt maar NIET doorkoken, vuur laag en de omelet-reepjes en de taugé toevoegen.
Proeven !! Mmmmm, of nog iets meer bruine suiker of sambal voor de gewenste smaak.
Het pakje gezeefde tomaten toevoegen met 1 á 2 kopjes water om de soep op de gewenste dikte te brengen.
Vervolgens alles toevoegen op de taugé na, die je nog wat fijner kunt snijden indien gewenst.
De omelet stukjes maak je met 2 eieren, scheutje melk, zout, peper wat maggi en bieslook, kloppen en bakken en in stukjes verdelen.
De soep langzaam laten komen tot het kookpunt maar NIET doorkoken, vuur laag en de omelet-reepjes en de taugé toevoegen.
Proeven !! Mmmmm, of nog iets meer bruine suiker of sambal voor de gewenste smaak.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: