Recept
« Terug naar recepten
Chipolata's met paprikadip
PT10M
Chipolata's met paprikadip
Een heerlijk chipolata's met paprikadip recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
165 kCal energie
5 Gram eiwit
15 Gram vet
1 Gram koolhydraten
5 Gram eiwit
15 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chipolata's met paprikadip te bereiden
Draai elk worstje in het midden in, zodat er 2 worstjes ontstaan.
Snijd ze los van elkaar.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in circa 8 minuten bruin en gaar.
Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus.
Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.
Snijd ze los van elkaar.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in circa 8 minuten bruin en gaar.
Pureer ondertussen de amandelen, mayonaise, komijn en paprika's met de staafmixer tot een saus.
Serveer de worstjes met een prikker en geef de saus erbij als dip.
Anna zegt: