Recept
« Terug naar recepten
Chocolade-karamelsaus
PT10M
Chocolade-karamelsaus
Een heerlijk chocolade-karamelsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
anne prive
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
chocolade
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade-karamelsaus te bereiden
Verwarm de slagroom in een vuurvaste schaal boven een pan nauwelijks kokend water. Voeg de boter en de suiker toe. Roer voortdurend met een houten lepel tot het mengsel glad is. Haal de schaal van het vuur. Roer beetje voor beetje de chocolade erdoor. Voeg nieuwe chocolade toe als de andere gesmolten is. Roer de cognac erdoor tot een gladde saus ontstaat. Serveer de saus op kamertemperatuur.
Mijn kookverhaal (anne prive)
Het ziet er smakelijk uit en het is ook erg smakelijk.