Recept
« Terug naar recepten
Chocolade-kersen koekjes
PT30M
Chocolade-kersen koekjes
Een heerlijk chocolade-kersen koekjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocolade-kersen koekjes te bereiden
- Verwarm de oven voor op 170 graden C.
- Mix de boter met suiker en ei tot een glad mengsel. Mix dan de bloem, zout, chocoladestukjes en kersenstukjes erdoor.
- Schep hoopjes beslag op een bakplaat met bakpapier. Laat voldoende ruimte ertussen.
- Bak 12-14 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn aan de randjes en nog wat zacht in het midden. Laat 5 minuten afkoelen op de bakplaat, en vervolgens volledig afkoelen op een rooster.
- Mix de boter met suiker en ei tot een glad mengsel. Mix dan de bloem, zout, chocoladestukjes en kersenstukjes erdoor.
- Schep hoopjes beslag op een bakplaat met bakpapier. Laat voldoende ruimte ertussen.
- Bak 12-14 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn aan de randjes en nog wat zacht in het midden. Laat 5 minuten afkoelen op de bakplaat, en vervolgens volledig afkoelen op een rooster.