Recept
« Terug naar recepten
Chocolade Mousse III met Grand Marnier
PT150M
Chocolade Mousse III met Grand Marnier
Een heerlijk chocolade mousse iii met grand marnier recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade Mousse III met Grand Marnier te bereiden
*Smelt de chocolade in een kom.
*Meng van het vuur af de dooiers en de zachte boter goed door de chocolade en doe dan de Grand Marnier er door.
*Klop de eiwitten zeer stijf en vouw deze voorzichtig door het chocolade mengsel.
*Laat dit mengsel op z'n minst gedurende 2 uren koelen en opstijven in de koelkast.
*Meng van het vuur af de dooiers en de zachte boter goed door de chocolade en doe dan de Grand Marnier er door.
*Klop de eiwitten zeer stijf en vouw deze voorzichtig door het chocolade mengsel.
*Laat dit mengsel op z'n minst gedurende 2 uren koelen en opstijven in de koelkast.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
luc3 zegt:
deuxchapeaux zegt:
Bart ik heb nota genomen van jouw tip.
Luc,als je een echte spuitzak gebruikt zal het wel lukken.
Jann A:)