Recept
« Terug naar recepten
Chocolade Paaseieren
PT30M
Chocolade Paaseieren
Een heerlijk chocolade paaseieren recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
90
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolade Paaseieren te bereiden
Maak met de naalde een redelijk grote openinng in het ei. Zorg ervoor dat al het eigeel en eiwit uit loopt.
Smelt de chocolade in een pan of in gekookt water. Giet dit vervolgens in de beker.
Als het ei leeg is en uitgedroogd, laat de chocolade erin lopen.
Laat het ei op een koude plaats, als de chocolade hard is geworden, pel het ei.
Vervolgens kan je het ei versieren met suiker of ander soort decoratie.
Smelt de chocolade in een pan of in gekookt water. Giet dit vervolgens in de beker.
Als het ei leeg is en uitgedroogd, laat de chocolade erin lopen.
Laat het ei op een koude plaats, als de chocolade hard is geworden, pel het ei.
Vervolgens kan je het ei versieren met suiker of ander soort decoratie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Ik denk dat als je de schaal iets vochtig houdt, aan de binnenkant, en alvorens het ei te pellen er voor zorgt dat de schaal goed gekneusd is, dat het dan zonder problemen gepeld kan worden. Wel goed laten afkoelen, natuurlijk;)
Groetjes,
Anna.
KookJij.
ben zegt:
Wieph' zegt:
sanne zegt:
klaas zegt: