Recept
« Terug naar recepten
Chocolade taartje
PT25M
Chocolade taartje
Een heerlijk chocolade taartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocolade taartje te bereiden
Smelt de chocolade met de boter au bain marie.
Roer de likeur erdoor. Mix de eieren met de suiker en vanille romig en meng het met de chocolade.
Zeef de maïzena boven het beslag en spatel het er snel doorheen.
Giet het beslag in een ingevette springvorm van 30 cm en bak de taart 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C. De taart moet stevig aan de bovenkant zijn maar mag in het midden nog vloeibaar zijn. Dat geeft de smeuïgheid na afkoeling.Bak deze taart niet te lang, dan wordt ze droog.
Roer de likeur erdoor. Mix de eieren met de suiker en vanille romig en meng het met de chocolade.
Zeef de maïzena boven het beslag en spatel het er snel doorheen.
Giet het beslag in een ingevette springvorm van 30 cm en bak de taart 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C. De taart moet stevig aan de bovenkant zijn maar mag in het midden nog vloeibaar zijn. Dat geeft de smeuïgheid na afkoeling.Bak deze taart niet te lang, dan wordt ze droog.
Ibolya zegt:
ibolya: bekken zijn RVS kommen.