KookJij

Chocoladeglazuur

Een heerlijk chocoladeglazuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Bakerella
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladeglazuur te bereiden

Zeef de poedersuiker met cacaopoeder in een aparte kom.
Mix de boter romig met de vanille. Voeg de suiker met cacao in delen toe aan de boter tot alles goed gemengd is (vergeet niet tussendoor de zijkanten van de kom schoon te schrapen).
Voeg indien nodig 1 of 2 tl melk toe om het glazuur romiger te maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst