Recept
« Terug naar recepten
Chocoladeijs met verse mangosaus
PT15M
Chocoladeijs met verse mangosaus
Een heerlijk chocoladeijs met verse mangosaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorms-kookboek.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladeijs met verse mangosaus te bereiden
Amandelschaafsel in droge koekenpan op halfhoog vuur omscheppend lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mango schoonmaken en vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Sinaasappel uitpersen. Mango met sinaasappel en citroensap pureren met staafmixer. IJs verdelen over 4 schaaltjes of diepe borden. Mangosaus eromheen schenken. Amandelen erover strooien.