Recept
« Terug naar recepten
Chocoladesalami)
PT30M
Chocoladesalami)
Een heerlijk chocoladesalami) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladesalami) te bereiden
Klop het ei met het eigeel. Voeg de suiker toe en blijf kloppen. Voeg de gezeefde cacao bij en de boter, die je op kamertemperatuur zacht gemaakt hebt.
Voeg dit mengsel bij de grofgehakte amandelen en de verkruimelde (niet tot poeder) koekjes.
Meng alles goed en vorm een cylinder. Draai de worst in aluminiumfolie en zet enkele uren in de koelkast.
Als de rol hard is, snijd je hem in schijven en dien op.
Voeg dit mengsel bij de grofgehakte amandelen en de verkruimelde (niet tot poeder) koekjes.
Meng alles goed en vorm een cylinder. Draai de worst in aluminiumfolie en zet enkele uren in de koelkast.
Als de rol hard is, snijd je hem in schijven en dien op.
Tinie zegt: