Recept
« Terug naar recepten
Chocolat sunday pie
PT30M
Chocolat sunday pie
Een heerlijk chocolat sunday pie recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocolat sunday pie te bereiden
Verwarm de oven voor op 180ºC. Verkruimel de koekjes, hak de noten, smelt de boter en meng alles goed door elkaar. Druk het mengsel in een springvorm en bak het 8-10 minuten in de hete oven. Laat afkoelen. zet de taart minimaal 2 uur in de koelkast.
Bereiding
Smelt de boter met de chocolade.
Mix de eidooiers luchtig.
Breng in een pan de melk met de suiker, bloem, maïsmeel, zout en eidooiers al roerend aan de kook. Laat een minuut zachtjes koken, blijf roeren.Roer de chocoladeboter erdoor.
Schep het mengsel in de springvorm en dek af met plastic folie. Laat de taart helemaal afkoelen en zet in de koelkast.
Garneer met slagroom of cacaopoeder of geraspte kokos.
Bereiding
Smelt de boter met de chocolade.
Mix de eidooiers luchtig.
Breng in een pan de melk met de suiker, bloem, maïsmeel, zout en eidooiers al roerend aan de kook. Laat een minuut zachtjes koken, blijf roeren.Roer de chocoladeboter erdoor.
Schep het mengsel in de springvorm en dek af met plastic folie. Laat de taart helemaal afkoelen en zet in de koelkast.
Garneer met slagroom of cacaopoeder of geraspte kokos.
Carolina zegt: