Recept
« Terug naar recepten
Chocomousse met bier en sinaas
PT40M
Chocomousse met bier en sinaas
Een heerlijk chocomousse met bier en sinaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocomousse met bier en sinaas te bereiden
Klop de room half op. Verwarm het bier tot tegen het kookpunt en neem van het vuur af. Roer er de chocolade door tot die gesmolten is.
Doe het mengsel bij de room en verdeel over glaasjes. Zet minstens 4 uur in de koelkast.
Pel de sinaasappels en snij ze in partjes. Bak ze kort in een pan met een beetje boter en bestrooi ze met suiker naar smaak. Schenk er een scheutje likeur over en flambeer.
Serveer de chocolademousse met de gebakken sinaasappelpartjes.
Doe het mengsel bij de room en verdeel over glaasjes. Zet minstens 4 uur in de koelkast.
Pel de sinaasappels en snij ze in partjes. Bak ze kort in een pan met een beetje boter en bestrooi ze met suiker naar smaak. Schenk er een scheutje likeur over en flambeer.
Serveer de chocolademousse met de gebakken sinaasappelpartjes.
fijnproever zegt: