Lekker bij een koud buffet.
Als ik restjes vlees of ham heb, roer ik dit er vaak doorheen.
Recept
« Terug naar recepten
Chorizo-aardappelsalade
PT25M
Chorizo-aardappelsalade
Een heerlijk chorizo-aardappelsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
variatie op een Spaans recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chorizo-aardappelsalade te bereiden
De aardappels in niet te kleine blokjes of stukjes snijden en doe ze in een schaal of kom.
De erwtjes of maïs uit laten lekken.
In een kommetje de mosterd + kwark + mayonaise + zout en peper mengen.
Roer het kwarkmengsel voorzichtig door de aardappelblokjes.
Voeg dan appel + chorizo + erwten/maïs en bosui toe.
Bestrooi het geheel met paprikapoeder.
De erwtjes of maïs uit laten lekken.
In een kommetje de mosterd + kwark + mayonaise + zout en peper mengen.
Roer het kwarkmengsel voorzichtig door de aardappelblokjes.
Voeg dan appel + chorizo + erwten/maïs en bosui toe.
Bestrooi het geheel met paprikapoeder.