Recept
« Terug naar recepten
Chutney van tomaten
PT30M
Chutney van tomaten
Een heerlijk chutney van tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
scheurkalender
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chutney van tomaten te bereiden
Doe alle ingredienten in een pan met dikke bodem.
Breng het mengsel langzaam en onder af en toe roeren aan de kook.
Zet de warmtebron zo laag mogelijk en kook de chutney in tot die dik en stroperig is.
Laat de chutney afkoelen, doe het in glazen potten met schroefdeksel en bewaar het in de koelkast.
Breng het mengsel langzaam en onder af en toe roeren aan de kook.
Zet de warmtebron zo laag mogelijk en kook de chutney in tot die dik en stroperig is.
Laat de chutney afkoelen, doe het in glazen potten met schroefdeksel en bewaar het in de koelkast.