Recept
« Terug naar recepten
Ciabatta brood met ruccolasla en zalm
PT15M
Ciabatta brood met ruccolasla en zalm
Dit is een lekker lunch gerechtje
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ciabatta brood met ruccolasla en zalm te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de ciabatta af in de tijd die op de verpakking staat.
- Haal uit de oven en laat even afkoelen.
- Snijd ondertussen de bieslook en peterselie fijn.
- Doe de creme fraiche in een kommetje, de de bieslook en peterselie er door en meng goed door elkaar doe er wat zout en peper over en zet even opzij.
- Snijd 8 sneedjes van de ciabatta en beleg deze met ruccola, zalm en een dot creme fraiche en serveer 4 sneedjes per persoon.
- EETSMAKELIJK
- Je kan de creme frache ook vervangen door roomkaas te gebruiken