KookJij

Ciabatta brood met ruccolasla en zalm

Dit is een lekker lunch gerechtje
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ciabatta brood met ruccolasla en zalm te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak de ciabatta af in de tijd die op de verpakking staat.
  3. Haal uit de oven en laat even afkoelen.
  4. Snijd ondertussen de bieslook en peterselie fijn.
  5. Doe de creme fraiche in een kommetje, de de bieslook en peterselie er door en meng goed door elkaar doe er wat zout en peper over en zet even opzij.
  6. Snijd 8 sneedjes van de ciabatta en beleg deze met ruccola, zalm en een dot creme fraiche en serveer 4 sneedjes per persoon.
  7. EETSMAKELIJK
  8. Je kan de creme frache ook vervangen door roomkaas te gebruiken 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst