Recept
« Terug naar recepten
Ciabatta met rucolapesto
PT20M
Ciabatta met rucolapesto
Een heerlijk ciabatta met rucolapesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Silvo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ciabatta met rucolapesto te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Pureer met een staafmixer of keukenmachine 50 gr rucola met de knoflook, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuiige pasta. Roer de parmezaanse kaas met zout en peper naar smaak erdoor.
Rooster de ciabattahelften in de oven krokant.
Besmeer het brood royaal met de rucolapesto en beleg met de plakjes tomaat, parmaham en mozarella. Verdeel de rest van de rucola erover en bestrooi met evt. nog wat peper naar smaak.
Snijd de ciabatta in 2 of 4 stukken.
Pureer met een staafmixer of keukenmachine 50 gr rucola met de knoflook, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuiige pasta. Roer de parmezaanse kaas met zout en peper naar smaak erdoor.
Rooster de ciabattahelften in de oven krokant.
Besmeer het brood royaal met de rucolapesto en beleg met de plakjes tomaat, parmaham en mozarella. Verdeel de rest van de rucola erover en bestrooi met evt. nog wat peper naar smaak.
Snijd de ciabatta in 2 of 4 stukken.