KookJij

Cipolle al balsamico (uien in balsamico-azijn)

Een heerlijk cipolle al balsamico (uien in balsamico-azijn) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cipolle al balsamico (uien in balsamico-azijn) te bereiden

De uien pellen en in de lengte halveren.
De blaadjes salie wassen en in kleine reepjes snijden.
Olijfolie in de koekenpan heet laten worden.
Vervolgens de uien en salie er doorheen roeren en circa 3minuten laten fruiten.
De Balsamico azijn, rode wijn en de honing door de uien roeren.
Zout en peper erover en de pan afdekken.
Ongeveer 10 minuten laten smoren.
Af laten koelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tiny roemgens

Tiny roemgens zegt:
Hoe lang zijn deze uien houdbaar in gesloten potjes en kunnen ze ook gesteriliseerd worden
leo4

leo4 zegt:
heerlijk recept,heb rode port i.p.v wijn gebruikt(had ik open staan)ga dit zeker meer gebruiken.gr.leo