Recept
« Terug naar recepten
Cipolle al balsamico (uien in balsamico-azijn)
PT30M
Cipolle al balsamico (uien in balsamico-azijn)
Een heerlijk cipolle al balsamico (uien in balsamico-azijn) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cipolle al balsamico (uien in balsamico-azijn) te bereiden
De uien pellen en in de lengte halveren.
De blaadjes salie wassen en in kleine reepjes snijden.
Olijfolie in de koekenpan heet laten worden.
Vervolgens de uien en salie er doorheen roeren en circa 3minuten laten fruiten.
De Balsamico azijn, rode wijn en de honing door de uien roeren.
Zout en peper erover en de pan afdekken.
Ongeveer 10 minuten laten smoren.
Af laten koelen.
De blaadjes salie wassen en in kleine reepjes snijden.
Olijfolie in de koekenpan heet laten worden.
Vervolgens de uien en salie er doorheen roeren en circa 3minuten laten fruiten.
De Balsamico azijn, rode wijn en de honing door de uien roeren.
Zout en peper erover en de pan afdekken.
Ongeveer 10 minuten laten smoren.
Af laten koelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
leo4 zegt:
Tiny roemgens zegt: