Recept
« Terug naar recepten
Cipolline tonnate ( uien met tonijnmayonaise)
PT30M
Cipolline tonnate ( uien met tonijnmayonaise)
Een heerlijk cipolline tonnate ( uien met tonijnmayonaise) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onder de olijfboom
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cipolline tonnate ( uien met tonijnmayonaise) te bereiden
Verwarm de oven voor op 180-200 graden C.
Sprenkel wat olijfolie over 10 kleine gepelde uien en leg ze in een ovenschaal.
Zet ze ongeveer 15 minuten in de oven.
Schud ze af en toe om tot ze gaar zijn.
Leg de afgekoelde uien in een schaaltje en schep er de vitellotonnatosaus over.
Sprenkel wat olijfolie over 10 kleine gepelde uien en leg ze in een ovenschaal.
Zet ze ongeveer 15 minuten in de oven.
Schud ze af en toe om tot ze gaar zijn.
Leg de afgekoelde uien in een schaaltje en schep er de vitellotonnatosaus over.