KookJij

Cipolline tonnate ( uien met tonijnmayonaise)

Een heerlijk cipolline tonnate ( uien met tonijnmayonaise) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Onder de olijfboom
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cipolline tonnate ( uien met tonijnmayonaise) te bereiden

Verwarm de oven voor op 180-200 graden C.
Sprenkel wat olijfolie over 10 kleine gepelde uien en leg ze in een ovenschaal.
Zet ze ongeveer 15 minuten in de oven.
Schud ze af en toe om tot ze gaar zijn.
Leg de afgekoelde uien in een schaaltje en schep er de vitellotonnatosaus over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst