Recept
« Terug naar recepten
Citroenaardappeljes
PT30M
Citroenaardappeljes
Een heerlijk citroenaardappeljes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Citroenaardappeljes te bereiden
Kook de aardappeltjes 7 minuten in water met zout en giet ze af. Boen intussen de citroen onder stromend water schoon. Snijd de helft in heel dunne partjes en pers de rest uit. Schep de aardappeltjes met de citroenpartjes, het sap, de olie en zout en peper naar smaak door elkaar. Verdeel ze over een een met bakpapier bekleed bakblik. Bak ze in een voorverwarmde oven in ongeveer 25 minuten mooi bruin en gaar.
Schud ze intussen tweemaal om. Neem ze uit de oven en strooi de peterselie erover heen.
Schud ze intussen tweemaal om. Neem ze uit de oven en strooi de peterselie erover heen.