Recept
« Terug naar recepten
Citroenhoorntjes
PT30M
Citroenhoorntjes
Een heerlijk citroenhoorntjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
roelof
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Citroenhoorntjes te bereiden
klop de boter en de helft van de suiker (de helft) en citroenschiil voeg de eieren een voor een toe. Meng dan kleine hoeveelheden lauw water (waarin de rest van de suiker is opgelost) en de bloem vermengd met het bakpoeder. Voeg als laatste het citroensap toe. Bak het deeg onmiddelijk. Rol de gebakken deegschijven in hoorntjes en vul deze met slagroom.