KookJij

Citroenhoorntjes

Een heerlijk citroenhoorntjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: roelof
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Citroenhoorntjes te bereiden

klop de boter en de helft van de suiker (de helft) en citroenschiil voeg de eieren een voor een toe. Meng dan kleine hoeveelheden lauw water (waarin de rest van de suiker is opgelost) en de bloem vermengd met het bakpoeder. Voeg als laatste het citroensap toe. Bak het deeg onmiddelijk. Rol de gebakken deegschijven in hoorntjes en vul deze met slagroom.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst