Recept
« Terug naar recepten
Citroenspaghetti met Garnalen
PT30M
Citroenspaghetti met Garnalen
Een lekker fris lunchgerecht en eens een keer zonder tomaten!
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse kennissen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Citroenspaghetti met Garnalen te bereiden
- Kook de spaghetti al dente volgens de regels; laat uitlekken en roer los met een scheutje olie.
- Verhit in een bakpan de olie en fruit daarin aan de ui, de lombok en de knoflook. Als de ui glazig wordt, dan de zeste en het citroen sap er bij doen.
- Spaghetti en room samenvoegen en goed doorroeren. Dan de uienmassa er bij en goed doorroeren.
- Vervolgens de garnalen door de massa roeren. Klaar wanneer de garnalen mooi roze zijn geworden.
- Maak af op smaak met zeezout en peper (wees voorzichtig met zout, de kaas is al zout).
- Schep op de borden en strooi flink kaas over de pasta.
- Garneren met gesnipperde peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Jan A van der Hoeden zegt:
Jan A.