Recept
« Terug naar recepten
Clafoutis met zeevruchten
PT35M
Clafoutis met zeevruchten
Een heerlijk clafoutis met zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Clafoutis met zeevruchten te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Klop de eieren los. Doe er de bloem bij. Klop stevig op. Doe er de room en de melk bij. Klop het eimengsel goed glad. Kruid met peper en zout.
3. Voeg er de (lichtjes ontdooide) zeevruchten en de knoflook aan toe.
4. Verdeel over vier ondiepe ovenschaaltjes. Zet 25 minuten in het midden van de oven.
5. Lekker met warme toast.
2. Klop de eieren los. Doe er de bloem bij. Klop stevig op. Doe er de room en de melk bij. Klop het eimengsel goed glad. Kruid met peper en zout.
3. Voeg er de (lichtjes ontdooide) zeevruchten en de knoflook aan toe.
4. Verdeel over vier ondiepe ovenschaaltjes. Zet 25 minuten in het midden van de oven.
5. Lekker met warme toast.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
franeke zegt:
graag een antwoordje als het kan? want ik wil dit receptje zeker nog maken !
;)franeke
Rita de graaf zegt: