Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Clams met gorgonzola op een bedje van pasta
PT20M
Clams met gorgonzola op een bedje van pasta
Een heerlijk clams met gorgonzola op een bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Clams met gorgonzola op een bedje van pasta te bereiden
Pasta beetgaar koken en afgieten.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Champignons in schijven snijden.
Deze kruiden en even op wokken in olijfolie.
Langoustines goed kruiden en kort aanbakken samen met de clams een scheutje wijn erover en heel even laten inkoken.
Serveer dit gerecht zeer warm met de blokjes gorgonzola.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Champignons in schijven snijden.
Deze kruiden en even op wokken in olijfolie.
Langoustines goed kruiden en kort aanbakken samen met de clams een scheutje wijn erover en heel even laten inkoken.
Serveer dit gerecht zeer warm met de blokjes gorgonzola.