KookJij

Clams met gorgonzola op een bedje van pasta

Een heerlijk clams met gorgonzola op een bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Clams met gorgonzola op een bedje van pasta te bereiden

Pasta beetgaar koken en afgieten.
Paprika's in blokjes snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Champignons in schijven snijden.
Deze kruiden en even op wokken in olijfolie.
Langoustines goed kruiden en kort aanbakken samen met de clams een scheutje wijn erover en heel even laten inkoken.
Serveer dit gerecht zeer warm met de blokjes gorgonzola.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst