Recept
« Terug naar recepten
Cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten
PT45M
Cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten
Een heerlijk cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cocotte van zeewolf met gekonfijte groenten te bereiden
Snijd de aardappelen in plakken, de aubergine en de courgette in blokjes, de tomaten in partjes en de citroen in schijfjes.
Bak, in een pan met wat olijfolie, apart en achtereenvolgens: de aardappelen, de aubergine, de courgette, de tomaten en de citroen.
Bak de rode paprika even in de oven. Verwijder de pel en de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in strookjes.
Neem een ruime ovenschotel. Doe er al de gesneden groenten in. Voeg ook olijven, gehakt knoflook, tijm, laurier en gevogeltefond toe. Bestrooi met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven op 180°C.
Strooi wat peper en zout op de zeewolf en leg de vis op de groenten in de schotel. Laat opnieuw 10 minuten garen in de oven op 180°C.
Verdeel de groenten over warme diepe borden, schik de visfilet erop en overgiet vis en groenten met wat olijfolie.
Bak, in een pan met wat olijfolie, apart en achtereenvolgens: de aardappelen, de aubergine, de courgette, de tomaten en de citroen.
Bak de rode paprika even in de oven. Verwijder de pel en de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in strookjes.
Neem een ruime ovenschotel. Doe er al de gesneden groenten in. Voeg ook olijven, gehakt knoflook, tijm, laurier en gevogeltefond toe. Bestrooi met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven op 180°C.
Strooi wat peper en zout op de zeewolf en leg de vis op de groenten in de schotel. Laat opnieuw 10 minuten garen in de oven op 180°C.
Verdeel de groenten over warme diepe borden, schik de visfilet erop en overgiet vis en groenten met wat olijfolie.
tvanrhee-rutjes zegt: