Recept
« Terug naar recepten
Conchiglioni ripieni alle verdure
PT30M
Conchiglioni ripieni alle verdure
Een heerlijk conchiglioni ripieni alle verdure recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Conchiglioni ripieni alle verdure te bereiden
Snijd de ui fijn en de paprika en aubergine in kleine dobbelsteentjes (brunoise). Voor meer kleur kun je eventueel een halve rode en een halve gele paprika gebruiken.
Bak alle groente in olijfolie totdat ze gaar zijn. Breng op smaak met oregano (vers en gedroogd), zout en peper.
Kook de conchiglioni beetgaar, giet ze af en spoel ze onder stromend koud water.
Vul de conchiglioni met het groentemengsel en leg ze rechtop in een ovenschaal. Besprenkel ze met een straaltje olijfolie en verkruimel de geitenkaas eroverheen.
Doe de schaal in de oven op 180°C voor ong. 10 minuten.
Bak alle groente in olijfolie totdat ze gaar zijn. Breng op smaak met oregano (vers en gedroogd), zout en peper.
Kook de conchiglioni beetgaar, giet ze af en spoel ze onder stromend koud water.
Vul de conchiglioni met het groentemengsel en leg ze rechtop in een ovenschaal. Besprenkel ze met een straaltje olijfolie en verkruimel de geitenkaas eroverheen.
Doe de schaal in de oven op 180°C voor ong. 10 minuten.