KookJij

Confituur : Rabarber

Een heerlijk confituur : rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: ............ personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur : Rabarber te bereiden

Maak de rabarber schoon en snij het in kleine stukjes .
Neem een grote ketel , de suiker en rabarber erin en maar laten koken . Schuim regelmatig af. Als de gewenste dikte is bereikt in glazen bokalen verdelen en deksel erop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst