Recept
« Terug naar recepten
Confituur : Rabarber
PT60M
Confituur : Rabarber
Een heerlijk confituur : rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
............ personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur : Rabarber te bereiden
Maak de rabarber schoon en snij het in kleine stukjes .
Neem een grote ketel , de suiker en rabarber erin en maar laten koken . Schuim regelmatig af. Als de gewenste dikte is bereikt in glazen bokalen verdelen en deksel erop.
Neem een grote ketel , de suiker en rabarber erin en maar laten koken . Schuim regelmatig af. Als de gewenste dikte is bereikt in glazen bokalen verdelen en deksel erop.