Recept
« Terug naar recepten
Confituur van braambessen en perziken
PT60M
Confituur van braambessen en perziken
Een heerlijke combinatie.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Confituur van braambessen en perziken te bereiden
- Verwijder de schil en pit van de perzik snij het fruit in kleine blokjes. Neem een grote kookpot de braambessen en perziken toevoegen samen met de suiker. Breng aan de kook zorg dat de confituur op het kookpunt blijft. Regelmatig roeren en afschuimen na +/- 60 min als de gewenste dikte is bereikt de potjes vullen met de confituur deksel erop en laat nu maar afkoelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.