Recept
« Terug naar recepten
Corned beef stomp
PT60M
Corned beef stomp
Een heerlijk corned beef stomp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tamara beinaerts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Corned beef stomp te bereiden
Snij de ui en pel de aardappelen.
Stoof de ui bruin en doe daarop de rauwe aardappelen in blokjes en zet het juist ni onder water, laten koken, als het kookt de corned beef erbij en de erwten & wortelen en laten stoven totdat het pruttelt. De massa stompen.
Verder laten stoven en in roeren tot je een lepel kan recht zetten.
Stoof de ui bruin en doe daarop de rauwe aardappelen in blokjes en zet het juist ni onder water, laten koken, als het kookt de corned beef erbij en de erwten & wortelen en laten stoven totdat het pruttelt. De massa stompen.
Verder laten stoven en in roeren tot je een lepel kan recht zetten.
daniel zegt: