Recept
« Terug naar recepten
Cornflakekoekjes
PT30M
Cornflakekoekjes
Een heerlijk cornflakekoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
16 koekjes personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
- > Kinderen - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cornflakekoekjes te bereiden
Meng de boter met de bloemsuiker en de gemberpoeder. Mix er de eidooier door en de zelfrijzende bloem. Kneed er tenslotte vorzichtig de cornflakes door.
Maak 16 balletjes. Verdeel ze over een met bakpapier bekleed bakplaat en druk ze plat. Bak de koekjes 12 tot 15 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Maak 16 balletjes. Verdeel ze over een met bakpapier bekleed bakplaat en druk ze plat. Bak de koekjes 12 tot 15 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
kitchen-princes zegt:
inged zegt:
Bedankt voor het reageren retep123.;)
inged zegt:
Ik ben al eens gaan kijken en lijkt me ook erg lekker.:p