Recept
« Terug naar recepten
Coulis van komkommer en groene paprika
PT5M
Coulis van komkommer en groene paprika
Een heerlijk coulis van komkommer en groene paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ruud thunnissen
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Coulis van komkommer en groene paprika te bereiden
Schil de komkommer. Snijd de komkommer en de paprika in kleine blokjes en doe beide in een kom. Voeg knoflooksaus, gembersiroop, peper en zout toe. Pureer het geheel tot een gladde saus. Voeg afhankelijk van smaak en toepassing wat meer of minder water toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
niek zegt:
r.thunnissen zegt:
Zoals uit de rubriek "categorie" blijkt is dit in principe een koude coulis. Waarschijnlijk smaakt deze warm (gebakken of gesmoord)ook erg lekker, maar dan moet je wel beginnen met olijfolie of boter. Probeer het eens!
Ruud.
limelein zegt: