Recept
« Terug naar recepten
coupes met tomatenroom
PT30M
coupes met tomatenroom
Een heerlijk coupes met tomatenroom recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe coupes met tomatenroom te bereiden
hak de ui en 1 teentje knoflook fijn en fruit ze in een scheutje olie.Voeg de paprika toe en de in stukjes gesneden tomaten,giet er 1/2 liter water bij.Strooi er wat zout en peper bij en laat dit 10 minuten koken.Week de blaadjes gelantine in wat water,knijp ze uit en voeg ze toe.roer alles goed door elkaar,let erop dat de gelantine goed oplost.mix de saus geruime tijd in de keukenmachine en haal hem daarna door de zeef zodat er een homogene créme ontstaat.Zet deze créme 2 uur in de koelkast.Stoom kort voor het serveren de tongfilets gaar,verdeel de créme over de coupes en garneer met de tongfilets en wat kervelblaadjes.Dien meteen op.