Recept
« Terug naar recepten
Courgette-chorizosaus
PT20M
Courgette-chorizosaus
Een heerlijk courgette-chorizosaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Het Groene Spoor
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgette-chorizosaus te bereiden
Courgettes en chorizoworst in blokjes snijden.
De bosuitjes in ringetjes snijden.
De tomaten in stukjes snijden.
De uitjes in de olijfolie fruiten.
Chorizo, courgette en tomaat toevoegen en zachtjes bakken, laat het vocht verdampen.
Draai het vuur laag en voeg de paprikapoeder, de crème fraîche en zout en peper naar smaak toe.
Snipper de sprietjes bieslook en op het laatst bij de saus roeren.
Lekker met spaghetti.
De bosuitjes in ringetjes snijden.
De tomaten in stukjes snijden.
De uitjes in de olijfolie fruiten.
Chorizo, courgette en tomaat toevoegen en zachtjes bakken, laat het vocht verdampen.
Draai het vuur laag en voeg de paprikapoeder, de crème fraîche en zout en peper naar smaak toe.
Snipper de sprietjes bieslook en op het laatst bij de saus roeren.
Lekker met spaghetti.