Recept
« Terug naar recepten
Courgette, gevuld met zelfgemaakte bolognese saus test
PT30M
Courgette, gevuld met zelfgemaakte bolognese saus test
Dit recept moet je een keer proberen
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgette, gevuld met zelfgemaakte bolognese saus test te bereiden
- Snijd de uien fijn.
- Snijd de knoflook tenen zeer fijn.
- Doe een scheutje olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook tot ze glazig zijn, voeg dan het gehakt erbij tot het gehakt rul gebakken is en voeg dan de groente toe. Voeg dan tenslotte de saus toe en roer alles goed door elkaar.
- Snijd de courgette doormidden en haal met een lepel de zaadlijst eruit, zet ondertussen de oven alvast op 200 graden.
- Doe vervolgens op elke helft van de courgette een paar flinke scheppen bolognese saus en een flinke hand geraspte kaas en leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak ze in 20 minuten goudbruin en gaar.
- Doe er eventueel nog een blikje tomatenblokjes en een potje pesto naar keuze door.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Dit is een recept die je echt moet proberen, je kan de bolognese saus ook vervangen dor kipshoarma.