Recept
« Terug naar recepten
Courgette met vulling van lamsragout
PT50M
Courgette met vulling van lamsragout
Een heerlijk courgette met vulling van lamsragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
desitevanpa.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgette met vulling van lamsragout te bereiden
Verwarm de oven voor op 180° C.
Spoel de courgettes en snij ze in stukken van 5 cm. Hol ze uit.
Bak het gehakt rul in wat olie. Voeg de ui, knoflook en worteltjes toe en roerbak 4 minuten mee. Blus de pan met de wijn en laat inkoken.
Doe de tomaten en de rozemarijn bij het vlees. Breng op smaak met peper en zout. Laat 20 à 25 minuten sudderen.
Vul de courgettes met het gehakt en schik ze in een ingevette ovenschaal. Ze 15 à 20 minuten in de oven.
Spoel de courgettes en snij ze in stukken van 5 cm. Hol ze uit.
Bak het gehakt rul in wat olie. Voeg de ui, knoflook en worteltjes toe en roerbak 4 minuten mee. Blus de pan met de wijn en laat inkoken.
Doe de tomaten en de rozemarijn bij het vlees. Breng op smaak met peper en zout. Laat 20 à 25 minuten sudderen.
Vul de courgettes met het gehakt en schik ze in een ingevette ovenschaal. Ze 15 à 20 minuten in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
fijnproever zegt:
Groetjes, Erwin.
slaatje zegt: