Recept
« Terug naar recepten
Courgettesalade
PT20M
Courgettesalade
Een heerlijk courgettesalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgettesalade te bereiden
Courgette wassen, niet schillen.
In hele dunne plakjes schaven.
De olie, azijn, zout, peper, gehakte bieslook en uitgeperst teentje knoflook (of knoflookolie) in een afsluitbaar potje doen.
Goed schudden en over de courgetteplakjes schenken.
Voorzichtig omscheppen en even laten staan voor het serveren.
In hele dunne plakjes schaven.
De olie, azijn, zout, peper, gehakte bieslook en uitgeperst teentje knoflook (of knoflookolie) in een afsluitbaar potje doen.
Goed schudden en over de courgetteplakjes schenken.
Voorzichtig omscheppen en even laten staan voor het serveren.
Mijn kookverhaal (Marijke Geurts)
Bron: Het Groene Spoor