Recept
« Terug naar recepten
Courgettesoep met tomaten
PT30M
Courgettesoep met tomaten
Een heerlijk courgettesoep met tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgettesoep met tomaten te bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de gesnipperd ui, voeg geperste knoflook toe. Snij de niet geschilde courgette in kleine blokjes, ontvel de tomaten en snij deze eveneens in blokjes. Voeg alles bij het uimengsel en laat al roerende even meebakken. Voeg bouillon toe, breng aan de kook en laat het geheel onder deksel zacht koken gedurende 15 minuten. Pureer de soep en breng deze op smaak met de peper, oregano en balsamico azijn. Dien op gegarneerd met enkele oregano blaadjes.