Recept
« Terug naar recepten
Couscous met feta,spinazie en fruit
PT20M
Couscous met feta,spinazie en fruit
Een heerlijk couscous met feta,spinazie en fruit recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Couscous met feta,spinazie en fruit te bereiden
Roer de tuttifrutti in een grote kom door de droge couscous.Schenk er 500 ml.kokend water over.Laat de couscous 10 min.staan tot al het water is opgenomen.Verhit de olijfolie in een wok en fruit de sjalot 2 min.zachtjes.Voeg de spinazie in gedeelte toe en laat deze op een hoog vuur al omscheppend slinken.Ga door tot al het vocht verdampt is.Meng de couscous met de koriander en de helft van de feta en breng deze op smaak met peper en zout.Serveer de couscousmengsel met de spinazie ernaast over vier borden en strooi de rest van de feta over het gerecht.
gerbel zegt: